Myytävät pakopelit

Pyydä tarjous

2 kpl Tsernobyl 15 000€ + alv/kpl

Työskentelette Tšernobylin ydinvoimalassa, kun ydinreaktorit alkavat ylikuumentua. Yksi ydinreaktoreista räjähtää ja pakenette väestönsuojaan. Ydinvoimalan automaattinen itsetuhojärjestelmä käynnistyy. Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta!

Tšernobyl 1 ja 2 ovat identtiset pakopelihuoneet, joten pelattuanne toisen ei toinen tarjoa uusia elämyksiä. Mutta Tšernobyl-huoneista on pelattavissa kaksi eri versiota – äärimmäisen vaikeana standardimallina sekä runsaammin vinkitettynä versiona. Lähtökohtaisesti Tšernobyl tulee vaikeampana versiona, eli jos haluatte helpomman, mainitkaa siitä varatessanne lisätiedot-kentässä.

Peli vaatii vähintään 5mx5mx2,5m vapaan avoimen pelitilan, jossa ei ole fyysisiä esteitä! Pelien kokoa voidaan tarvittaessa muokata lisämaksusta! Suosittelemme mattamustaa kattoa ja hyvää ilmanvaihtoa.

Pyydä tarjous

2 kpl Sarjamurhaaja 15 000€ + alv/kpl

Teidän piti tulla katsomaan ystäväänne Marjukkaa, mutta päädyitte hänen naapurinsa asuntoon. Jokin kertoo teille, että näissä tiloissa on käynyt joku aivan toinen henkilö kuin naapurin mummo, josta Marjukka puhui. Ystävänne sanoi olevansa täällä, mutta häntä ei näy missään. Naulakossa roikkuva laukku on ainut johtolanka, joka viittaa häneen.

Onko Marjukka vielä hengissä? Löydättekö hänet ennen kuin on liian myöhäistä?

Peli vaatii vähintään 5mx5mx2,5m vapaan avoimen pelitilan, jossa ei ole fyysisiä esteitä! Pelien kokoa voidaan tarvittaessa muokata lisämaksusta! Suosittelemme mattamustaa kattoa ja hyvää ilmanvaihtoa.

Pyydä tarjous

2 kpl Mökin Kirous 15 000€ + alv/kpl

Syvällä Karkialammen metsissä on pieni vuokramökki, josta liikkuu villejä huhuja. Kummitustarinat ovat houkuttaneet lukuisia vierailijoita ja Mökki on noteerattu Länsi-Savossakin. Se on aikoinaan kuulunut Puolustusvoimille, mutta uutisjutun mukaan omistajuussuhteissa on jotain hämärää. Todellinen uutinen on kuitenkin se, että kaksi viimeistä porukkaa, jotka tuossa mökissä vierailivat, ovat tyystin kadonneet.

Huhut kertovat mustasta magiasta ja kirouksista. Toimittajaystävänne on saanut vihiä, että tänään siellä saattaisi tapahtua jotain. Ette ole ihan varma, onko tämä hyvä idea, mutta jos kerrankin Mikkelissäkin jotain tapahtuu, niin haluatte olla siinä mukana.

Peli vaatii vähintään 5mx5mx2,5m vapaan avoimen pelitilan, jossa ei ole fyysisiä esteitä! Pelien kokoa voidaan tarvittaessa muokata lisämaksusta! Suosittelemme mattamustaa kattoa ja hyvää ilmanvaihtoa.

Kysy lisää myytävistä peleistä!

  Peli josta kiinnostunut
  TsernobylSarjamurhaajaMökin kirous

  Tutustu yleisiin myyntiehtoihin.

  Puramme vanhan pelisi maanantaina – asiakkaasi pääsevät pelaamaan uutta peliä perjantaina

  Vaihdamme vanhan pelisi uuteen alle 4 päivässä. Normaalisti uuden pakopelin rakentamiseen menee 90-120 päivää, joten säästät paljon aikaa, etkä menetä myyntiä rakennusaikana.

  Puramme vanhan pelisi, kuljetamme sen pois, toimitamme uuden tilalle ja kasaamme sen suoraan tiloihisi. Lopuksi koulutamme sinut ja henkilökuntasi pelin käyttöön. Kaikki äänekkäät työvaiheet teemme aamusta tai aamupäivästä, jolloin asiakkaasi eivät häiriinny, jos tiloissasi on useita pelejä.

  TAKUU: Jos peli ei ole myyntikunnossa perjantaihin klo 12 mennessä, niin maksamme teille 1 000 € alv 0% jokaiselta alkavalta päivältä perjantaista alkaen*

  Kun hankit pelisi pakopelikauppa.fi kautta, niin et menetä myyntiä yhdeltäkään viikonlopulta etkä joudu käyttämään aikaasi rakentamiseen, vaan voit käyttää tästä vapautuvan ajan muiden yrittäjälle tärkeiden tehtävien hoitamiseen (meidän mielestämme ne ovat markkinointi ja jatkuva uudistuminen).

  Uusi peli 4 päivässä:

  • Maanantai: Puramme vanhan pelin pois
  • Tiistai: Kasaamme uutta peliä
  • Keskiviikko: Kasaamme uutta peliä
  • Torstai: Testipeli ja koulutus henkilökunnalle
  • Perjantai: Asiakkaat pääsevät pelaamaan uutta peliäsi

  Miten pystyt vaihtamaan pakopelejä 6-12 kk välein kannattavasti?

  Pakopelien elinkaari on n. 3 vuotta. Uudet pakopelit maksavat 20.000-30.000 €. Oletetaan, että kulut ovat suurin piirtein samat. Pakopelien investoinnit pitäisi saada pysymään alle 15% ko. pakopelin myynnistä. Myyntiä pitäisi tehdä yhdellä pelillä vähintään 50.000 € per vuosi, että liiketoiminta säilyy kannattavana. Jos et vaihda pelejä, myyntisi laskee ja menetät asiakkaitasi.

  RATKAISU: OSTA, MYY, VAIHDA

  Sinulla on 2 tapaa, joilla voit pienentää pakopelien kustannuksia:

  1. Osta meiltä uusi/käytetty ja anna se meille takaisin myyntiin 6-12 kuluttua. Maksat pelistä vain osto- ja myyntihinnan välisen erotuksen.Esim. Jos olet ostanut pakopelin 24.000 €:lla ja olet myynyt sitä 12 kk aikana 60.000 €, voit myydä pakopelin pois uuden pelin alta 15.000 €:lla. Näin saat investointikulusi pysymään alle 15% ko. pelin myynnistä. Ja myyntisi kasvaa, kun pystyt myymään tosifaneille enemmän, eli tarjoamaan heille uusia pelejä.
  2. Tee vaihtokauppaa muiden pakopeliyrittäjien kanssa. Voitte ostaa kolme uutta peliä kolmeen eri kaupunkiin. Pelit rakennetaan ulkomitoiltaan samankokoisiksi. Voitte kierrättää pelejä 12 kk välein kaupungista toiseen. Näin yhden pelin hinta jakautuu kolmen kaupungin kesken.

  Vaihda pelisi 6-12-18-24 kk* välein – se turvaa liiketoimintasi jatkuvuuden

  *Pakopelien suositeltava vaihtoväli vaihtelee yrityksittäin ja kaupungeittain. Joensuun kokoisessa kaupungissa pakopelejä on vaihdettava vähintään 12 kk välein. Mikkelissä pakopelien suositeltava vaihtoväli on 6 kk. Suomen 5 suurimmassa kaupungissa pakopelien vaihtoväli voi olla jopa 24 kk.

  Sinunkin yritykselläsi on lukuisia tosifaneja, jotka haluavat tulla pelaamaan uudestaan. He odottavat, että pääsevät antamaan sinulle rahojaan tarjoamaasi elämystä vastaan. HUOM! Tosifanille 6 kk on jo pitkä aika.

  Näin pelin vaihtaminen turvaa liiketoimintaasi:

  Arviolta 20% asiakkaistasi muuttuu tosifaneiksi, jotka haluavat tulla pelaamaan uudestaan heti, kun uusi peli ilmestyy.

  Vuosi 1.

  Kuvitellaan, että vuodessa peliäsi käy pelaamassa 1 000 asiakasta. Näistä siis 200 muuttuu tosifaneiksi ja 800 on kertapelaajia.

  Vuosi 2. – myynnin kasvu 20 % 1. vuoteen

  Kun vaihdat vanhan pelin uuteen, niin vuoden aikana uutta peliäsi käy pelaamassa edelleen 1 000 uutta asiakasta sekä 200 tosifania viimevuotista, jotka ovat odottaneet uutta peliäsi. Vuodessa pelaajia on siis jo 1 200. Tuhannesta uudesta pelaajasta 200 muuttuu tosifaneiksi, joten tosifaneja on nyt jo 400.

  Vuosi 3. – myynnin kasvu 40 % 1. vuoteen

  Vuosi vaihtuu ja vaihdat pelisi jälleen. 400 tosifania haluaa tulla pelaamaan sitä heti. Lisäksi saat vuoden aikana jälleen 1 000 asiakasta. Luonasi käy nyt jo 1 400 asiakasta.

  Kuten huomaat, pelin vaihtaminen saa tosifanit pelaamaan uudestaan. Jos et vaihda peliäsi, menetät tosifanien tuoman turvan liiketoiminnallesi. Tiesithän, että tosifaneille markkinointikulut ovat huomattavasti pienemmät kuin uusasiakashankinta.

  Näin tilaat itsellesi uuden pelin

  1) Selaa pelivalikoimaamme ja valitse kiinnostavalta kuulostava peli

  Löydät jokaisesta pelistä kattavan esittelyn, tekniset tiedot ja pelisuunnitelman. Jos kyseessä on käytössä oleva peli, niin voit käydä pelaamassa myyjän tiloissa (suosittelen!). Tämän jälkeen sovimme mitä muutoksia, korjauksia, päivityksiä peliin mahdollisesti tehdään ennen sen toimittamista teille. Voit myös halutessasi käydä testaamassa pelin tuotantotiloissamme ennen sen toimittamista. Tarkempia tietoja pelin yksityiskohdista voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla.

  2) Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan toimitusajankohta

  Toimitusajat sovitaan aina erikseen. Varastossamme valmiina olevat pelit voidaan toimittaa nopeallakin aikataululla. Kasaamiseen menee ainoastaan neljä päivää, koska pelit tehdään siirrettävistä elementeistä, jotka voidaan pystyttää avoimeen liikehuoneistoon – väliseiniä ei välttämättä tarvita, sillä peliä pelataan ”kulissien” sisällä. Seinäelementit voidaan rakentaa mittatilaustyönä, mutta suosittelemme standardimittojamme, jotka helpottavat pelin jälleenmyyntiä.

  3) Uusi pelisi on käyttövalmis 4 päivässä toimituksesta!

  1. päivänä vanha peli puretaan ja pakataan pois kuljetusta varten, 2. ja 3. päivänä uusi peli kasataan ja 4. päivänä uusi peli testataan ja henkilökunta koulutetaan. 5. päivänä asiakkaat pääsevät pelaamaan uutta peliä.

  4) Saat pelille täydet takuun

  Et menetä viikonlopun myyntiä. Jos peli ei ole pelattavissa perjantaihin klo 12 mennessä, maksamme teille 1000 € jokaiselta alkavalta vuorokaudelta perjantai mukaan lukien, kunnes meiltä ostettu pakopeli on saatu myyntikuntoon.

  *Takuuehdot

  Pelin purkamiseen ei sisälly kiinteisiin rakenteisiin (esim. väliseiniin) tehtäviä muutostöitä, peleihin paikan päällä tehtäviä räätälöintejä. Takuumme koskee ainoastaan peliin kuuluvaa irtaimistoa ja meidän toimittamia peliin kuuluvia muualla rakennettuja ja siirrettäviä lavasteita.

  Ota minuun yhteyttä!

  Soita Jumille puh. 0400-557101 ....tai lähetä sähköpostia: juha@maline.fi

  Kiinnostuitko pakopeleistä?

  Ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme mielellämme lisää pakopelien välittämisestä.