Amsterdam, 1988

Punaisten lyhtyjen alueelta on löytynyt ruumis. Pystytkö ratkaisemaan mysteerin ja selvittämään, mitä on tapahtunut, ennen kuin johtolangat katoavat?MITEN PELI TOIMII?

Ostettuasi pelin, pääset lataamaan interaktiivisen PDF-tiedoston, jossa pystyt klikkaamalla liikkumaan ja tutkimaan eri lokaatioita ja asioita. Interaktiivisen pelistä tekee se, että voit valita itse oman reittisi ja tapasi tutkia tapausta. Sinun ei ole pakko vierailla jokaisessa lokaatiossa ja haastatella kaikkia epäiltyjä ratkaistaksesi mysteerin.

Oston yhteydessä saat myös tunnukset poliisitietokantaan, jossa pystyt etsimään tietoja pelissä kohtaamistasi henkilöistä, saamaan vihjeitä ja tietysti lähettämään loppuraporttisi rikostutkinnasta.

Voit pelata tätä peliä yksin tai pienellä, noin 2-4 henkilön, tiimillä. Voitte pelata peliä yhden koneen äärellä tai jokainen omassa kodissanne – jaa vain saamasi pdf-linkki muille pelaajille ja jaa näyttösi hyödyntämällä videopuhelupalveluja. Pelin kesto on noin 2 tuntia, maksimipeliaika on 5 tuntia. Pelin suositusikäraja on 16+.


Pelin hinta 20€

HUOM! Peli saatavilla vain englanniksi!