Pakopelikirja

ENSIMMÄINEN KOTIMAINEN PAKOPELIKIRJA!

Getaway Gamesin ja kirjailija Roope Lipastin yhteistyössä luoma pakopelikirja Pakoretki mestauslavalta julkaistiin loppuvuodesta 2022. Pakoretki mestauslavalta on ensimmäinen kotimainen pakopelikirja.

"On vuosi 1520. Sten Sture on hävinnyt sodan kuningas Kristiania vastaan, ja tämä on kutsunut sodan osapuolet Tukholmaan sovinnonjuhliin. Sinne matkustavat Suomesta myös piispan veli Sigfrid Kurki sekä hänen teräväpäinen palvelijansa Petrus. Juhlat muuttuvat verilöylyksi, jossa menettää päänsä yli sata aatelin edustajaa ja muuta mahtimiestä. Petruksen ja Sigfridin on paettava linnasta ennen kuin heille käy huonosti, ja se riippuu yhdestä henkilöstä – sinusta!"

Pakoretki mestauslavalta on ensimmäinen kotimainen pakopelikirja. Aivan kuten supersuosituissa pakohuoneissa, tässäkin lukijan pitää ratkaista monimutkaisia pulmatehtäviä päästäkseen eteenpäin ja saadakseen päähenkilöt lopulta vapauteen. Tehtävät ovat pakohuoneammattilaisten laatimia, ja jännittävän tarinan on kirjoittanut historiallisiin aiheisiin erikoistunut kirjailija Roope Lipasti. Pelin suositusikäraja on 15+.

Tilaa omasi nyt!

WSOY
Pehmeäkantinen kirja
1. p.