Oletko valmis liittymään vastarintaan
ja pysäyttämään S4MP0:N?

Luonnonkatastrofit ja sodat runtelevat maapalloa. Vain muutamia valtioita on enää jäljellä ja niitä johdetaan pelolla ja äärimmäisellä kontrollilla. Pohjoista hallitsee julma etuoikeutettujen puolue Ylinen. Varmistaakseen ylivaltansa, Ylinen käyttää S4MP0-nimistä, äärimmäisen tehokasta järjestelmää ja on orjuuttanut nälkää näkevät alamaisensa palvelemaan puoluetta. S4MP0-järjestelmästä ei tiedetä paljoa, mutta on selvää, että Ylisen käsissä se kontrolloi kaikkia jäljellä olevia resursseja ja tekee Ylisestä voittamattoman.

Vastarintaliike Väki on selvittänyt S4MP0:n serverien sijainnin ja tehnyt äärimmäisen suunnitelman järjestelmän sulkemiseksi. Ylisen tiedetään kuitenkin tarkkailevan vastarintaliikkeen jäseniä, joten alamaailman hakkereita tarvitaan. Taistelu S4MP0:sta on alkamassa!MITEN PELI TOIMII?

Suomalaisen pakohuoneyrityksen, WayOutin, englanniksi pelattava verkkopakopeli S4MP0 Part 1: Uprising on jännittävä yhdistelmä hauskoja ja haastavia arvoituksia sekä toiseen maailmaan uppoutumista. Pelata voit yksin tai yhdessä ystävien kanssa läppärillä tai pöytätietokoneella. Pelaamiseen tarvitset tietokoneen, selaimen ja internet-yhteyden. Äänet ovat pelissä myös tärkeässä osassa, joten kaiuttimet tai kuuloKkeet auttavat tekemään pelikokemuksesta parhaan mahdollisen.

Ostaessasi pelin saat sähköpostiisi välittömästi kertakäyttöisen pelikoodin ja verkko-osoitteen. Pelaamaan pääset vaikka heti ja voit pelata pelin joko yhdeltä istumalta tai osissa - peli tallentuu siihen, mihin olet jäänyt! Pelin kesto on noin 2-3 tuntia. Suosittelemme peliä yli 15-vuotiaille.

Lue tarkemmat peliohjeet täältä.


Pelin hinta 20€

HUOM! Peli on saatavilla vain englanniksi!