Mistä tiedän, sopiiko peli juuri minun liiketilaani?

Näet jokaisen pelin tuotesivuilta, minkä kokoiseen ja muotoiseen huoneeseen peli mahtuu. Siirrettävistä elementeistä rakennetut pelit muokkautuvat hyvin tilan mukaan, joten lähtökohtaisesti kaikki pelit sopivat tilaan kuin tilaan. Varmistetaan tämä kuitenkin vielä puhelimitse, että saat varmasti oikeanlaisen pelin!

Mitä kaikkea pelin mukana toimitetaan?

Pelin mukana toimitetaan kaikki muu, paitsi pelitekniikka. Pelitekniikka tarkoittaa ohjausohjelmia, mikrofoneja, televisioita ja vinkkinappeja. Emme toimita näitä siksi, koska pakopeliyritykset käyttävät toisistaan eriäviä pelitekniikoita, jolloin teknologiat eivät toimi aina keskenään.

Kuka kasaa pelin?

Lähtökohtaisesti suosittelemme sinua kasaamaan pelin itse, koska siirrettävistä elementeistä rakentaminen on nopeaa ja helppoa. Jos kuitenkin haluat ulkopuolista apua, niin laajan yhteistyöverkostomme kautta saat paikallisen alihankkijan suorittamaan kasauksen lisämaksusta. Kasaukseen menee 2-4 työpäivää.

Kuinka nopeasti peli toimitetaan?

Toimitamme pelit kahdessa viikossa tilauksesta tai sovittuna ajankohtana, mutta ei kahta viikkoa nopeammin. Pelin elementit toimitetaan haluamaasi paikkaan.

Haluan myydä vanhan pelini pois, miten se onnistuu?

Ota meihin yhteyttä, niin laitamme nykyisen pelisi myyntiin, mikäli se on rakennettu siirrettävistä elementeistä.

Huomaa, että sinun ei tarvitse myydä televisioita, mikrofoneja tai muita pelitekniikoita, vaan voit säästää ne uuteen ostamaasi peliin.

Ota minuun yhteyttä!

Soita Jumille puh. 0400-557101 ....tai lähetä sähköpostia: juha@maline.fi

Kiinnostuitko pakopeleistä?

Ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme mielellämme lisää pakopelien välittämisestä.